NBA: Με επική ανατροπή το Σικάγο επικράτησε με 109-105 εκτός έδρας του Τορόντο και πήρε την πρόκριση - Θα παίξουν με τους Χιτ για την 8η θέση

Με επική ανατροπή το Σικάγο επικράτησε με 109-105 εκτός έδρας του Τορόντο και πήρε την πρόκριση. Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι οι «Ταύροι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 19 πόντους, αλλά δεν τα παράτησαν και πέτυχαν μία σπουδαία ανατροπή. NBA

Πλέον θα αντιμετωπίσουν τους Χιτ στο Μαϊάμι με τον νικητή της αναμέτρησης να καταλαμβάνει την 8η θέση στην Ανατολή και να βρίσκεται στον δρόμο του Μιλγουόκι στον πρώτο γύρο των play offs.

Για τους Μπουλς πρώτος σκόρερ ήταν ο Ζακ ΛαΒίν με 39 πόντους και ακολούθησε ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν με 23.

Για τους Ράπτορς, ο Σιάκαμ είχε 32 πόντους, ο Φρεντ ΒανΒλίτ 26 πόντους και ο Σκότι Μπαρνς 19 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι Θάντερ πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση και επικράτησαν με 123-118 τους Πέλικανς μέσα στην Νέα Ορλεάνη. Η Οκλαχόμα που είχε πρωταγωνιστές τους Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ με 32 πόντους (25 εκ των οποίων στο δεύτερο ημίχρονο), Τζος Γκίντι με 31 πόντους, 9 ριμπάουντ και 10 ασίστ και Λου Ντορτ με 27 πόντους πήραν μία σπουδαία νίκη.

Πλέον θα αντιμετωπίσουν τους Γουλβς στην Μινεσότα με τον νικητή να εξασφαλίζει την είσοδο στα Play offs.

Για τους ηττημένους ξεχώρισαν οι: Μπράντον Ίνγκραμ με 30 πόντους, Τρέι Μέρφι με 21 και Χερμπ Τζόουνς 20 πόντους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!