Ολοι περιμένουν την απόφαση του Λιονέλ Μέσι για τη νέα σεζόν και ο Ρόναλντ Κούμαν εξέφρασε την αισιοδοξία για την επιστροφή του.

Ολοι περιμένουν την απόφαση του Λιονέλ Μέσι για τη νέα σεζόν. Ο Ντέϊβιντ Μπέκαμ συνεχίζει την προσπάθεια να πείσει τον Αργεντινό σταρ για να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ, από τον Ιούνιο με τη φανέλα της Ιντερ Μαϊάμι, ενώ ο ισπανικός Τύπος κάνει λόγο για επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα. Κούμαν

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, αλλά ο εκπρόσωπος του, Μαρσέλο Μέντες, διέψευσε πως υπάρχει θέμα μετακίνησης του στην ομάδα του Μαϊάμι, ενώ ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, τόνισε πως ο Μέσι είναι χαρούμενος στο Παρίσι και ελπίζει στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο μεταξύ τα ΜΜΕ στην Ισπανία συνεχίζουν να κάνουν λόγο για τις πιθανότητες επιστροφής του στο «Καμπ Νου» και ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα και νυν ομοσπονδιακός εκλέκτορας της Ολλανδίας, Ρόναλντ Κούμαν, μίλησε γι’ αυτό:

«Η αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα ήταν μια κακή ημέρα. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα φορούσε άλλη φανέλα. Η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι και μακάρι να επιστρέψει», τόνισε σχετικά ο Ολλανδός κόουτς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!