Ο Τόμας Τούχελ, υποστήριξε ότι το σκορ του αγώνα δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του ματς, λίγο μετά την ήττα με 3-0 από την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Τόμας Τούχελ, υποστήριξε ότι το σκορ του αγώνα δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του ματς, λίγο μετά την εκτός έδρας ήττα με 3-0 από την Μάντσεστερ Σίτι, στον πρώτο προημιτελικό του Champions League.

«Νομίζω ότι το αποτέλεσμα δεν λέει την ιστορία αυτού του αγώνα. Η πρόκληση στην ρεβάνς, θα είναι να επικεντρωθούμε σε αυτό που κάναμε καλά», σχολίασε ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου και συνέχισε:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Παίξαμε με προσωπικότητα, θάρρος και πολλή ποιότητα. Στο δεύτερο ημίχρονο και για 20-25 λεπτά, θα μπορούσαμε να αλλάξουμε το μομέντουμ, αλλά δεν ανταμειφθήκαμε. Ενα γκολ θα μας έδινε ώθηση και αυτοπεποίθηση».

«Το 2-0, προήλθε από ένα ατομικό λάθος και τιμωρηθήκαμε. Βρισκόμαστε στο υψηλότερο επίπεδο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, δεν κατηγορώ τον Ουπαμεκανό, ούτε είμαστε θυμωμένοι, αλλά είναι ένα λάθος που δεν πρέπει ποτέ να υπάρχει σ’ αυτό το επίπεδο και σε αυτό το σημείο του γηπέδου. Θα μάθει μέσα από αυτό», κατέληξε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!