Ο Ηλίας Καντζούρης δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη νίκη της ΑΕΚ επί της Χάποελ και τόνισε πως οι παίκτες του θα είναι έτοιμοι ενόψει του τρίτου αγώνα.

Η ΑΕΚ πέτυχε σπουδαία νίκη κόντρα στη Χάποελ Ιερουσαλήμ και ο Ηλίας Καντζούρης τόνισε πως η ομάδα του θα είναι πανέτοιμη για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νοκ άουτ τρίτου αγώνα στα Ιεροσόλυμα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Καντζούρης:

«Παίξαμε ωραίο μπάσκετ, αλλά σε αυτά τα παιχνίδια μετρά η νίκη, είτε παίξεις όμορφο μπάσκετ, είτε αντιτουριστικό. Σημασία έχει να κερδίσεις, έστω και με έναν πόντο. Θα είμαστε έτοιμοι και θα έχουμε τύχη να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ ποιοτική ομάδα και 10.000 φιλάθλους.

Αν μπορέσουμε να υποφέρουμε αυτά τα στοιχεία, έχουμε τύχη. Θα εστιάσουμε στο πώς πρέπει να παρουσιαστούμε ομαδικά σε άμυνα και επίθεση, αν το κάνουμε μπορούμε. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Σήμερα παίξαμε αρκετά καλά, βάλαμε τα σώματά μας, τους κάναμε να νιώσουν άβολα και λειτουργήσαμε σωστά και στην επίθεση».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!