Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στη φάση των «16» του Μόντε Κάρλο μετά την αποχώρηση του Μπενζαμέν Μπονζί.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στη φάση των «16» του Μόντε Κάρλο χωρίς να… ιδρώσει, μετά την αποχώρηση του Μπενζαμέν Μπονζί, λόγω τραυματισμού του στην εκκίνηση του μεταξύ τους αγώνα, για τον 2ο γύρο του Masters 1000 στο πριγκιπάτο. Τσιτσιπάς

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 26χρονος Γάλλος τενίστας (νο50 στον κόσμο) πήρε ιατρικό time-out μετά το τρίτο game, με τον φυσιοθεραπευτή να του δένει το χέρι για να συνεχίσει. Ο Μπονζί έμεινε στον αγωνιστικό χώρο για άλλα δύο games, αλλά στη συνέχεια δεν άντεξε και εγκατέλειψε…

Για την… ιστορία, το σκορ ήταν 4-1 υπέρ του Στέφανου Τσιτσιπά, πριν αποχωρήσει ο Μπονζί.

Στους «16» ο Έλληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (13/4) τον νικητή του ζευγαριού Νικολάς Τζάρι-Άλεξ Πόπιριν (12/4).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!