Ο νέος προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ, παραδέχτηκε ότι έχει κάνει πολλά... ξενύχτια τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να μελετήσει το πλάνο με το οποίο θα αντιμετωπίσει η ομάδα του τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο νέος προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ, παραδέχτηκε ότι έχει κάνει πολλά… ξενύχτια τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να μελετήσει το πλάνο με το οποίο θα αντιμετωπίσει η ομάδα του τη Μάντσεστερ Σίτι στον αυριανό (11/4) πρώτο προημιτελικό του Champions League.

Ο Τούχελ επιστρέφει στην Αγγλία για πρώτη φορά από τότε που απολύθηκε από την Τσέλσι τον περασμένο Σεπτέμβριο, έχοντας μόλις τρεις νίκες σε 10 αγώνες απέναντι στον Πεπ Γκουαρντιόλα. «Θα προσπαθήσω να κοιμηθώ νωρίς. Ελπίζω να μπορέσω να κοιμηθώ. Η καλύτερη προετοιμασία είναι ο ύπνος, αλλά μερικές φορές είναι δύσκολο να κοιμηθείς όταν σκέφτεσαι πράγματα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σήμερα το πρωί ξύπνησα πολύ νωρίς και απλώς αποφάσισα να πάω στο γήπεδο προπόνησης γιατί δεν μπορούσα να κοιμηθώ ξανά. Απλώς συνέχισα να σκέφτομαι τον αγώνα» τόνισε ο Τόμας Τούχελ και πρόσθεσε:

«Δεν νομίζω ότι μπορώ να σταθώ σε άλλα παιχνίδια που έχω παίξει εναντίον του Πεπ. Είναι μοναδικό αυτό που κάνει. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις, αλλά θα χρειαστούμε μια γεμάτη απόδοση για να δημιουργήσουμε προβλήματα στη Σίτι.

Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας. Θέλουμε να ανταποκριθούμε σε αυτό, αλλά η ομάδα δικαιούται να έχει αυτοπεποίθηση μετά τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις μας στο Champions League μέχρι στιγμής και πρέπει να προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε έτσι.

Ίσως έχουμε σε έναν ρόλο σαν μικρό… αουτσάιντερ, το οποίο δεν είναι πρόβλημα. Θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο. Πρέπει να είμαστε σίγουροι και να είμαστε στο πικ του παιχνιδιού μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!