Συνελήφθη γνωστός τερματοφύλακας ομάδας της Super League που αγωνίζεται στα play-off, τα ξημερώματα στο Κολωνάκι.

Συνελήφθη γνωστός τερματοφύλακας ομάδας της Super League που αγωνίζεται στα play-off, τα ξημερώματα στο Κολωνάκι.

Ο τερματοφύλακας είναι υπήκοος Ισραήλ και συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Μεγάλης Τρίτης στο Κολωνάκι.

Όπως αναφέρουν οι αστυνομικές πηγές, φέρεται να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος κοπέλας μέσα σε μπαρ. Εκεί, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, προσπάθησε να της πιάσει κουβέντα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Κάποια στιγμή όμως, φαίνεται πως τα χέρια του, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, έφτασαν σε σημεία του σώματος της νεαρής που προκάλεσαν τον εκνευρισμό και την αντίδραση της. Η παρέα της αμέσως προσπάθησε να απομακρύνει τον γνωστό τερματοφύλακα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι προσήγαγαν όλους τους εμπλεκόμενους στο τμήμα.

Σε βάρος του Ισραηλινού σχηματίστηκε δικογραφία κατ’ έκκληση μιας Βελγίδας, για ασελγείς πράξεις σε βάρος της που φέρονται να έλαβαν χώρα εντός νυχτερινού κέντρου. Στην κατοχή του εντοπίστηκε και ναρκωτική ουσία. Το περιστατικό διερευνάται από το Τ.Α. Συντάγματος.

Εκεί, η νεαρή κοπέλα υπέβαλε μήνυση κατά του τερματοφύλακα για ασέλγεια με αποτέλεσμα ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής να συλληφθεί.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Super League