Ο Μάρκο Ρόις έχει προτάσεις από άλλες ομάδες, αλλά θέλει να κλείσει την καριέρα του στη Ντόρτμουντ και δέχτηκε και μείωση αποδοχών.

Ο Μάρκο Ρόις έχει προτάσεις από άλλες ομάδες, αλλά θέλει να κλείσει την καριέρα του στη Ντόρτμουντ.

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, αλλά δεν θέλει να φύγει από την ομάδα:

«Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στην Μπορούσια και γι’ αυτό συζητάμε την υπογραφή ενός νέου συμβολαίου», δήλωσε ο αρχηγός των Βεστφαλών.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ρόις έφτασε πλέον τα 161 τέρματα με τη φανέλα της Ντόρτμουντ και ξεπέρασε τον Μίκαελ Τσορκ στην κορυφή των σκόρερ του συλλόγου.

Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ ο Ρόις αποδέχθηκε μείωση των αποδοχών του από τα 12 εκατ. στα επτά εκατ. ευρώ για να επεκτείνει το συμβόλαιο του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!