Προσγειωμένος στην πραγματικότητα, εμφανίσθηκε ο Σέρχιο Μπουσκέτς, λίγο μετά την «λευκή» ισοπαλία που παραχώρησε η Μπαρτσελόνα στην Χιρόνα.

Προσγειωμένος στην πραγματικότητα, εμφανίσθηκε ο Σέρχιο Μπουσκέτς, λίγο μετά την «λευκή» ισοπαλία που παραχώρησε η Μπαρτσελόνα στην Χιρόνα, για την 28η αγωνιστική της La Liga. Μιλώντας στο μικρόφωνο του καναλιού DAZN, ο έμπειρος άσος, επεσήμανε χαρακτηριστικά:

«Δυσκολευτήκαμε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο αντίπαλος είχε την κατοχή της μπάλας. Είχαν πολύ κόσμο στην περιοχή τους, ειδικά με τον Αρνάου. Και παρόλα αυτά, καταφέραμε να έχουμε καθαρές ευκαιρίες», τόνισε ο Σέρχιο Μπουσκέτς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ομως τα λεπτά πέρασαν και άρχισαν να αποκτούν αυτοπεποίθηση στην άμυνα. Και ήταν δύσκολο να κάνουμε την τελευταία πάσα ή να συγκεκριμενοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας.

»Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος, να κατακτήσουμε την La Liga όσο πιο γρήγορα γίνεται. Είμαστε δεκατρείς βαθμούς μπροστά, αλλά ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος. Σε όλους μας έλειπε κάτι για να δημιουργήσουμε περισσότερα και να κάνουμε την τελευταία πάσα, αλλά η ομάδα τα έδωσε όλα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!