Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» θα παραμείνει ο Μπεν Τσίλγουελ για τα επόμενα 4 χρόνια.

Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» θα παραμείνει ο Μπεν Τσίλγουελ για τα επόμενα 4 χρόνια, καθώς το μεσημέρι της Μ. Τρίτης (11/4) η Τσέλσι ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2027.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος στην Τσέλσι και απολαμβάνω την παρουσία μου στην ομάδα. Ως εκ τούτου με ικανοποιεί πολύ το γεγονός ότι το κλαμπ ήθελε να παραμείνω μέλος αυτού του πρότζεκτ για τα επόμενα χρόνια και είμαι χαρούμενος που υπέγραψα την επέκταση συμβολαίου» τόνισε ο 26χρονος διεθνής Άγγλος αριστερός μπακ λίγο μετά τις υπογραφές και πρόσθεσε:

«Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να πετύχουμε και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να φέρω χαρά στα πρόσωπα των φιλάθλων μας». Ο Τσίλγουελ αγωνίζεται στην Τσέλσι απ’ το καλοκαίρι του 2020, έχοντας καταγράψει μέχρι στιγμής 80 επίσημες συμμετοχές και 9 γκολ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!