Ένα πολύ όμορφο περιστατικό, όπου «πρωταγωνιστής» ήταν ο Χρήστος Τζόλης, διαδραματίστηκε στην προθέρμανση του αγώνα της Νόριτς με τη Ρόδεραμ για την 41η αγωνιστική της αγγλικής Championship.

Ένα πολύ όμορφο περιστατικό, με «πρωταγωνιστή» τον Χρήστο Τζόλη, διαδραματίστηκε στην προθέρμανση του αγώνα της Νόριτς με τη Ρόδεραμ για την 41η αγωνιστική της αγγλικής Championship. Χρήστος Τζόλης

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο «ζέσταμα» ο διεθνής Έλληνας επιθετικός «πέτυχε» με σουτ έναν φίλαθλο της Νόριτς κι αμέσως ανέβηκε στην εξέδρα για να του ζητήσει συγνώμη, δίνοντάς του ως «δώρο» για να τον… συγχωρέσει τη φανέλα του. Μία κίνηση που έγινε αντιληπτή απ’ τους φίλους των «καναρινιών» οι οποίοι χειροκρότησαν θερμά τον Τζόλη. Χρήστος Τζόλης

Το ματς έληξε ισόπαλο 0-0 με τους Χρήστο Τζόλη και Δημήτρη Γιαννούλη να μπαίνουν στο γήπεδο ως αλλαγή, ο πρώτος στο 82ο λεπτό κι ο δεύτερος στο 66ο λεπτό.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.