Η κανονική περίοδος στο μαγικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ ολοκληρώθηκε και ξεκαθάρισαν τα ζευγάρια σε playoffs και play-in.

Η κανονική περίοδος στο μαγικό πρωτάθλημα του NBA ολοκληρώθηκε και ξεκαθάρισαν τόσο οι 12 ομάδες που πήραν την απευθείας πρόκριση για τα playoffs σε Ανατολή και Δύση όσο και οι οκτώ που θα αναμετρηθούν στο play-in tournament, που είναι προγραμματισμένο για τις 11, 12 και 14 Απριλίου.

Έτσι λοιπόν τα ζευγάρια των playoffs στην Ανατολική Περιφέρεια έχουν ως εξής:

1. Μιλγουόκι – Μαϊάμι ή Ατλάντα ή Τορόντο ή Σικάγο

2. Βοστώνη – Μαϊάμι ή Ατλάντα

3. Φιλαδέλφεια – Μπρούκλιν

4. Κλίβελαντ – Νέα Υόρκη

* Ο νικητής του 1 θα αντιμετωπίσει τον νικητή του 4 κι ο νικητής του 2 θα παίξει με τον νικητή του 3 στα ημιτελικά της Ανατολής.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τα ζευγάρια των playoffs στη Δυτική Περιφέρεια έχουν ως εξής:

1. Ντένβερ – Λέικερς ή Μινεσότα ή Νέα Ορλεάνη ή Οκλαχόμα Σίτι

2. Μέμφις – Λέικερς ή Μινεσότα

3. Σακραμέντο – Γκόλντεν Στέιτ

4. Φοίνιξ – Κλίπερς

*Ο νικητής του 1 θα αντιμετωπίσει τον νικητή του 4 κι ο νικητής του 2 θα παίξει με τον νικητή του 3 στα ημιτελικά της Δύσης.

Το πρόγραμμα του Play-in Tournament του NBA έχει ως εξής:

11 Απριλίου: Μαϊάμι – Ατλάντα και Λέικερς – Μινεσότα

12 Απριλίου: Τορόντο – Σικάγο και Νέα Ορλεάνη – Οκλαχόμα Σίτι

14 Απριλίου: Ο ηττημένος του Μαϊάμι – Ατλάντα με τον νικητή του Τορόντο – Σικάγο και ο ηττημένος του Λέικερς – Μινεσότα με τον νικητή του Νέα Ορλεάνη – Οκλαχόμα Σίτι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!