Η κανονική περίοδος ολοκληρώθηκε και το ΝΒΑ ανακοίνωσε τις ημερομηνίες για τα Game 1 των playoffs - Πότε ξεκινούν οι Μιλγουόκι Μπακς.

Η κανονική περίοδος ολοκληρώθηκε και το ΝΒΑ ανακοίνωσε τις ημερομηνίες για τα Game 1 των playoffs. Οι Μιλγουόκι Μπακς, που δεν γνωρίζουν ακόμη τον αντίπαλό τους (θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα του play-in tournament) θα κάνουν πρεμιέρα την Κυριακή του Πάσχα.

Η λίγκα δεν έχει ανακοινώσει την ώρα, αλλά θεωρείται πολύ πιθανό, ότι ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί ξημερώματα, για τηλεοπτικούς λόγους.

Το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων των playoffs – Πότε παίζουν οι Μιλγουόκι Μπακς

Μεγάλο Σάββατο:

Φιλαδέλφεια 76ερς – Μπρούκλιν Νετς (20:00)
Μπόστον Σέλτικς – ομάδα από play-in (22:30)
Κλίβελαντ Καβαλίερς – Νιου Γιορκ Νικς (01:00)
Σακραμέντο Κινγκς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς (03:30)

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Κυριακή του Πάσχα:

Μιλγουόκι Μπακς – ομάδα από play-in (η ώρα δεν είναι γνωστή)
Ντένβερ Νάγκετς – ομάδα από play-in (η ώρα δεν είναι γνωστή)
Μέμφις Γκρίζλις – ομάδα από play-in (η ώρα δεν είναι γνωστή)
Φοίνιξ Σανς – Κλίπερς (η ώρα δεν είναι γνωστή)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!