Η FA εξετάζει την κατηγορία για επίθεση Έλληνα βοηθού διαιτητή, Κωνσταντίνου Χατζηδάκη, στον Άντι Ρόμπερτσον της Λίβερπουλ.

Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FA) και οι αρμόδιες Αρχές, εξετάζουν την κατηγορία, σύμφωνα με την οποία, ένας βοηθός διαιτητής στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Αρσεναλ (2-2), κτύπησε τον Αντι Ρόμπερτσον, όταν ο αμυντικός των γηπεδούχων, έσπευσε να διαμαρτυρηθεί στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, μόλις ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο του ντέρμπι, ο Ρομπέρτον πλησίασε τον -ελληνικής καταγωγής- Κωνσταντίνο Χατζηδάκη, ο οποίος τον απώθησε και τον χτύπησε με αγκωνιά στον λαιμό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Πολ Τίρνεϊ, τιμώρησε με κίτρινη τον Ρόμπερτσον για τις διαμαρτυρίες του, καθώς οι αποστολές των δύο ομάδων, όδευαν προς τα αποδυτήρια.

Η PGMOL, η οποία επιβλέπει τους διαιτητές στο αγγλικό ποδόσφαιρο, αλλά και η FA, ανακοίνωσαν ότι ερευνούν το περιστατικό.

«Η PGMOL γνωρίζει ένα περιστατικό που αφορά στον βοηθό διαιτητή, Κωνσταντίνο Χατζηδάκη και τον αμυντικό της Λίβερπουλ, Αντριου Ρόμπερτσον, στο ημίχρονο κατά τη διάρκεια του αγώνα Λίβερπουλ-Αρσεναλ στο Άνφιλντ. Θα εξετάσουμε πλήρως το θέμα», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!