Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν καλά γεμίζουν το γάλα, αλλά του δίνουν μία και το αδειάζουν.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν καλά γεμίζουν το γάλα, αλλά του δίνουν μία και το αδειάζουν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης:

Για το τι πήγε στραβά στο ματς:

«Νομίζω η αρχή. Κάναμε ένα απογοητευτικό πρώτο μέρος. Κάποια λειτουργικά θέματα που δεν μας βοήθησαν ώστε να μπορέσουμε να είμαστε αυτοί που είμαστε».

Για το αν ο Ολυμπιακός “έμεινε” στο προηγούμενο παιχνίδι:

«Όχι δεν νομίζω ότι είναι αυτό. Έχουμε κάνει την ανάλυση αυτού του παιχνιδιού. Δεν ξέρω τι φταίει. Φέτος αυτό που γίνεται είναι ότι πάμε πολύ καλά, γεμίζουμε το γάλα, αλλά ρίχνουμε μία και το αδειάζουμε μόνοι μας. Απογοήτευση νομίζω αλλά υπάρχουν διπλά συναισθήματα. Και απογοήτευση και θέληση και πίστη. Πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε μέχρι το τέλος».

Για το αν πιστεύει ο ίδιος και οι παίκτες του Ολυμπιακού στην ανατροπή:

«Δεν υπάρχει περίπτωση. Μέχρι το τελευταίο παιχνίδι θα είμαστε αυτοί που πρέπει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!