ΑΕΚ-Άρης: «Μηδέν» έδειξε, όπως αποκαλύφθηκε, το αλκοτέστ του Πολωνού διαιτητή που θα «σφύριζε» το ματς της Νέας Φιλαδέλφειας.

Το φως της δημοσιότητας είδε το αλκοτέστ του Πάβελ Ρατσκόφσκι, που έδειξε μηδέν. Ειδικότερα, στα πλάνα που δημοσιεύτηκαν φαίνεται πως ο Πολωνός διαιτητής που είχε οριστεί να διευθύνει τον αγώνα ΑΕΚ-Άρης και τελικά «κόπηκε» από την ΕΠΟ δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. ΑΕΚ-Άρης

Το γεγονός αυτό είχε ξεκαθάρισε από τη πρώτη στιγμή και ο ίδιος. Ωστόσο, η ΕΠΟ αποφάσισε να μην σφυρίξει στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Πάβελ Ρατσκόφσκι, στηριζόμενη σε δημοσιεύματα των ελληνικών ΜΜΕ.

 

Από την πλευρά του, ο Ρατσκόφσκι τόνισε πως τα όσα ισχυρίστηκε η ΕΠΟ δεν είναι αλήθεια, προσθέτοντας επίσης ότι οι διαιτητές δέχθηκαν επίθεση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είμαι σίγουρος 100%. Δεν ήμασταν μεθυσμένοι. Δεν επιτεθήκαμε σε κανέναν. Μας πλησίασε κάποιος στο αεροπλάνο και μου είπε ότι είναι οπαδός του Παναθηναϊκού και ότι θα με καταστρέψει στα media αύριο. Στη συνέχεια με έφτυσε στο πρόσωπο και μου έριξε μπουνιά στην πλάτη κοντά στο κεφάλι, στο αεροδρόμιο.

Οποιαδήποτε πληροφορία έχετε από αυτό τον άνθρωπο δεν είναι αλήθεια. Είμαστε στο ξενοδοχείο στο οποίο μας μετέφεραν απευθείας μετά την πτήση.

Φάγαμε βραδινό και πήγαμε για ύπνο. Μείναμε στο ξενοδοχείο, το πρωί είμαστε στο ξενοδοχείο, συναντηθήκαμε με τον επικεφαλής της ελληνικής διαιτησίας τον κύριο Μπένετ, συζητήσαμε μαζί του, του εξηγήσαμε τα πάντα. Ότι είμαστε ήρεμοι και όχι μεθυσμένοι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!