Ο Φρανκ Λάμπαρντ είδε την Τσέλσι να χάνει και από τη Γουλβς αλλά δεν δίστασε να βγει μπροστά και να μιλήσει για όσα τον προβληματίζουν.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ είναι ένας πιστός και αφοσιωμένος στρατιώτης της Τσέλσι. Το έχει δείξει πολλές φορές κατά το παρελθόν . Το έκανε και τώρα που παρουσιάστηκε ανάγκη. Οι Λονδρέζοι έδιωξαν κακήν κακώς τον Γκράχαμ Πότερ και ο «Φράνκι» ήταν εκείνος που επιλέχτηκε να κουμαντάρει το καράβι και να βγάλει από την ξέρα που έχει πέσει.

Ωστόσο, το έργο του Φρανκ Λάμπαρντ, που είναι μέχρι το τέλος της σεζόν, μόνο εύκολο δεν θα είναι για να πετύχει τον σκοπό του. Κάτι που φάνηκε και στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Γουλβς στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Premier League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παρόλα αυτά ο Άγγλος τεχνικός με δηλώσεις του έδειξε ότι είναι έτοιμος για όλα και θα προσφέρει τα μέγιστα, ώστε να βγει η Τσέλσι από αυτή τη δύσκολη φάση που βρίσκεται εδώ και μήνες:

«Δεν αποτελεί δικαιολογία. Αλλά το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξαν και υπάρχουν αρκετές αλλαγές στην ομάδα και αυτό δεν κάνει πάντα καλό. Ωστόσο, τα πράγματα πρέπει να βελτιωθούν. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα μετά την εμφάνιση που κάναμε σήμερα.

Αυτό που έχω καταλάβει με όλα όσα έχω δει είναι ότι η νίκη πρέπει να γίνει θέμα συνήθειας και νοοτροπίας από ένα σημείο και έπειτα. Πρέπει να το δουλέψουμε αυτό και να το βελτιώσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Λάμπαρντ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!