Καυστικός παρουσιάστηκε ο Νέρι Καστίγιο, για τη φάση από την οποία προήλθε το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Καυστικός παρουσιάστηκε ο Νέρι Καστίγιο, για τη φάση από την οποία προήλθε το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ειδικότερα, ο Καστίγιο αναφέρθηκε με story που έκανε στο Instagram στο μεγάλο λάθος που έκανε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, από το οποίο προήλθε το 1-0 του Παναθηναϊκού.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο πρώην επιθετικός των ερυθρολεύκων έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram:

«Λάθος που κάνουν στην Κ12. Είναι κακός, κάνοντας πάσα νορμάλ και πάει να μου κάνει με εξωτερικό, Παναγία μου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!