Τρεις άνθρωποι συνελήφθησαν για ομοφοβικά συνθήματα κατά τη διάρκεια του χθεσινού (8/4) αγώνα στο πρωτάθλημα Αγγλίας μεταξύ της Γουλβς και της Τσέλσι, ανέφεραν οι «Λύκοι»».

Τρεις άνθρωποι συνελήφθησαν για ομοφοβικά συνθήματα κατά τη διάρκεια του χθεσινού (8/4) αγώνα στο πρωτάθλημα Αγγλίας μεταξύ της Γουλβς και της Τσέλσι, ανέφεραν οι «Λύκοι».

Οι δύο ομάδες και η Πρέμιερ Λιγκ καταδίκασαν τις φωνές που απευθύνθηκαν στους οπαδούς της Τσέλσι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, το οποίο κέρδισαν βρήκε νικήτρια τη Γουλβς με 1-0 στην έδρα της.

«Η ομοφοβία, όπως όλες οι άλλες μορφές διακρίσεων, δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο ή στην κοινωνία, και οποιοσδήποτε εμπλέκεται σε συμπεριφορές διακρίσεων διαπράττει ποινικό αδίκημα», ανέφερε η Γουλβς σε δήλωσή της.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι πραγματοποιήθηκαν τρεις συλλήψεις από την αστυνομία των West Midlands σχετικά με την ομοφοβία και τις εν λόγω μεροληπτικές φωνές».

Η αστυνομία δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχόλιο, νωρίς την Κυριακή. Κατά τη διάρκεια του αγώνα η Γουλβς είπε στους οπαδούς, μέσω ανακοίνωσης από τα μεγάφωνα, ότι η μεροληπτική συμπεριφορά και οι φωνές δεν είναι ανεκτές στο «Μολινό».

Ο σύλλογος δήλωσε επίσης ότι θα προσφέρει πλήρη υποστήριξη στην έρευνα της αστυνομίας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!