Τα φετινά προβλήματα της Τσέλσι είναι πολύ βαθύτερα από το πρόσωπο του προπονητή και αυτό αποδείχθηκε και σήμερα στο «Μολινό».

Τα φετινά προβλήματα της Τσέλσι είναι πολύ βαθύτερα από το πρόσωπο του προπονητή και αυτό αποδείχθηκε και σήμερα στο «Μολινό».

Στο ξεκίνημα της δεύτερης θητείας του στον πάγκο των «μπλε», ο Φρανκ Λάμπαρντ είδε την ομάδα του να γνωρίζει την ήττα με 1-0 από τη Γουλβς, μένοντας χωρίς νίκη για τέταρτο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος και στην 11η θέση της κατάταξης.

Το γκολ του Νούνιες στο 31΄ αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει το πολύτιμο «τρίποντο» στους «λύκους», αφού η Τσέλσι περιορίστηκε σε μία φλύαρη υπεροχή και ήταν σχεδόν ακίνδυνη.

Η Νιούκαστλ αντιπαρήλθε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, πέρασε με ανατροπή (2-1) από την έδρα της Μπρέντφορντ και παραμένει στην τρίτη θέση, ισόβαθμη με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που νωρίτερα νίκησε 2-0 την Εβερτον.

Οι «ανθρακωρύχοι» ήταν μάλλον… τυχεροί που έχαναν μόνο 1-0 στο ημίχρονο, με τον Ιβάν Τόνεϊ να έχει 1/2 πέναλτι (το πρώτο το απέκρουσε ο Πόουπ) και ένα γκολ που ακυρώθηκε από το VAR ως οφσάιντ.

Στο β΄ μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και, με σκόρερ τους Ζοέλιντον και Ισακ «γύρισαν» το παιχνίδι και έκαναν άλλο ένα βήμα εξόδου στο Champions League.

Στο… κατόπι της τετράδας παραμένει η Τότεναμ, που νίκησε δύσκολα στο Λονδίνο την Μπράιτον με 2-1, χάρη σε γκολ του Χάρι Κέιν στο 79΄. Το σκορ είχε ανοίξει ο Σον Χέουνγκ-μιν, με το 100ο τέρμα του στην Premier League, όμως οι «γλάροι» ισοφάρισαν με τον Ντανκ και είδαν κι ένα γκολ του Γουέλμπεκ να ακυρώνεται από το VAR καθώς η μπάλα μετά το σουτ βρήκε στο χέρι του ΜακΑλιστερ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Να σημειωθεί ότι στο 60ο λεπτό υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ των δύο πάγκων, με συνέπεια να αποβληθούν οι δύο προπονητές, Κριστιά Στελίνι και Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι.

Επτά χρόνια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η Λέστερ πλησιάζει όλο και περισσότερο στον υποβιβασμό από τη μεγάλη κατηγορία. Η απομάκρυνση του Μπρένταν Ρότζερς δεν έφερε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, οι «αλεπούδες» γνώρισαν δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από τη Μπόρνμουθ (1-0) και… βυθίζονται.

Την ανοδική της πορεία συνέχισε η Αστον Βίλα, η οποία νίκησε 2-0 τη Νότιγχαμ και ανέβηκε στην έκτη θέση, τη στιγμή που η Φόρεστ υποχώρησε στη ζώνη του υποβιβασμού.
Βαθιά «ανάσα» πήρε τέλος η Γουέστ Χαμ, επικρατώντας 1-0 της Φούλαμ στο «Κρέιβεν Κότατζ».

Συνοπτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 30ης αγωνιστικής στην Premier League

Μάντσεστερ Γ.-Έβερτον 2-0 (36΄ ΜακΤόμινεϊ, 71΄ Μαρσιάλ)

Άστον Βίλα-Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0 (48΄ Τραορέ, 90+5΄ Γουότκινς)

Μπρέντφορντ-Νιούκαστλ 1-2 (45΄+ Τόνεϊ – 53΄ Ζοέλιντον, 61΄ Ισακ)

Φούλαμ-Γουέστ Χαμ 0-1 (23΄αυτ. Ριντ)

Λέστερ-Μπόρνμουθ 0-1 (40΄ Μπίλινγκ)

Τότεναμ-Μπράιτον 2-1 (10΄ Σον, 79΄ Κέιν – 34΄ Ντανκ)

Γουλβς-Τσέλσι 1-0 (31΄ Νούνιες)

Σαουθάμπτον-Μάντσεστερ Σίτι 19:30

Λιντς-Κρίσταλ Πάλας 9/4

Λίβερπουλ-Άρσεναλ 9/4

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!