Ακόμα δεν μπήκαν οι... ζέστες και η Τσέλσι ονειρεύεται καλοκαίρι. Και βασικά, ονειρεύεται μεταγραφές. Και ένα όνομα φιγουράρει πιο ψηλά.

Ακόμα δεν μπήκαν οι… ζέστες και η Τσέλσι ονειρεύεται καλοκαίρι. Και βασικά, ονειρεύεται μεταγραφές.

Δεν της έφταναν οι… σφαλιάρες του Ιανουαρίου, η Τσέλσι φαίνεται πως είναι έτοιμη να δαπανήσει ένα… σκασμό λεφτά ΚΑΙ στην θερινή μεταγραφική περίοδο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Fichajes, η Τσέλσι είναι έτοιμη να πληρώσει το καλοκαίρι ένα ποσό της τάξης των 100 εκατ. ευρώ για τον αμυντικό της Λειψίας, Γιόσκο Γκβαρντιόλ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Λειψία θα μπει στον κόπο να απαντήσει μόνο σε προτάσεις που ξεκινούν από τα 100 εκατ. ευρώ. Γι’ αυτό και η Τσέλσι, θα ξεκινήσει από την… τιμή εκκίνησης.

Ωστόσο, εκτός από την Τσέλσι ακόμα και η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένες να πληρώσουν το ποσό.

Και φυσικά, ο Γκβάρντιολ βλέποντας την πορεία και των τριών ομάδων φέτος, δύσκολα θα ψηθεί να μετακομίσει στο Λονδίνο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!