Για το αν αξίζει να παίζει στο ΝΒΑ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ρώτησε ο γνωστός αναλυτής του NBA, Τζέρι Γουέλφελ.

Για το αν αξίζει να παίζει στο ΝΒΑ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ρώτησε ο γνωστός αναλυτής του NBA, Τζέρι Γουέλφελ, τρία στελέχη ομάδων.

Ειδικότερα, απευθύνθηκε σε έναν διευθυντή προσωπικού παικτών, έναν scout και έναν general manager που υποστήριξαν το ίδιο πράγμα. Ότι δηλαδή ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν πληροί τις προϋποθέσεις να παίζει στο ΝΒΑ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Θα ήταν ο Θανάσης σε οποιαδήποτε ομάδα του ΝΒΑ αν ο superstar αδερφός του, Γιάννης δεν ήταν εκεί;», ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου για να του απαντήσουν:

Διευθυντής προσωπικού παικτών: «Όχι.»

NBA scout: «Επιτρέψτε μου να το σκεφτώ για λίγα δευτερόλεπτα. (σ.σ. Στη συνέχεια κάνει παύση για περίπου 10 δευτερόλεπτα πριν απαντήσει). Όχι.»

General manager: «Ξέρουμε περί τίνος πρόκειται. Όλα έχουν να κάνουν με την ηρεμία του Γιάννη. Αλλά για να απαντήσω στην ερώτησή σας, όχι.»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!