Με αμφίβολη τη συμμετοχή του Τζέιλεν Ράιλι θα αντιμετωπίσει αύριο στην Πάτρα, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Basket League -τελευταίας για την κανονική διάρκεια της σεζόν- τον Απόλλωνα, ο ΠΑΟΚ (15:45, ΕΡΤ Sports3).

Με αμφίβολη τη συμμετοχή του Τζέιλεν Ράιλι θα αντιμετωπίσει αύριο στην Πάτρα, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Basket League -τελευταίας για την κανονική διάρκεια της σεζόν- τον Απόλλωνα, ο ΠΑΟΚ (15:45, ΕΡΤ Sports3).

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν προπονήθηκε σήμερα, στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας του «Δικεφάλου» για το ματς, λόγω μόλυνσης στο μάτι, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το παιχνίδι, λίγο πριν το τζάμπολ, ωστόσο, θα αποσαφηνιστεί αν θα χρησιμοποιηθεί ή όχι από τον Φώτη Τακιανό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Δεδομένα ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» δεν υπολογίζει στον Χρήστο Σαλούστρο, ο οποίος προέρχεται από λοίμωξη στο άνω αναπνευστικό και παραμένει εκτός προπονήσεων.

Ο Ελληνας γκαρντ/φόργουορντ ταξίδεψε όμως με την ομάδα για την Πελοπόννησο καθώς θέλει να στηρίξει τους συμπαίκτες του στην προσπάθεια που θα καταβάλλουν για την κατάκτηση της νίκης κόντρα στους Αχαιούς, η οποία, με συνδυασμό αποτελεσμάτων, θα δώσει στον ΠΑΟΚ την 4η θέση στη βαθμολογία για τη regular season (σ.σ. ευνοούνται οι Θεσσαλονικείς στην τριπλή ισοβαθμία με Προμηθέα, ΑΕΚ, στην ισοβαθμία με ΑΕΚ, αλλά όχι στην ισοβαθμία με τον Προμηθέα).

Για τη μάχη απέναντι στον Απόλλωνα εκφράστηκε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο Φώτης Τακιανός, τονίζοντας:

«Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο αντίπαλό μας είναι απελευθερωμένος από το άγχος του αποτελέσματος. Ο Απόλλωνας είναι μία ομάδα με ιδιαίτερο στυλ, χρειάζεται να προσέξουμε πολύ από το πρώτο δευτερόλεπτο. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι, να εκτελέσουμε σωστά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Στόχος μας είναι η νίκη, όπως σε κάθε παιχνίδι άλλωστε και επιθυμία μας το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα για τα πλέι οφ, αλλά αυτό δεν εξαρτάται μόνο από το δικό μας παιχνίδι. Εμείς όμως πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμπεριλήφθηκαν οι καλαθοσφαιριστές: Γιανίκ Φράνκε, Τζέιλειν Ράιλι, Νίκος Τσιακμάς, Τζέιλεν Χαντς, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Τάιλερ Πόλεϊ, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Θοδωρής Κωνσταντινίδης, Τζόρνταν Σάιμπερτ, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Γιώργος Καμπερίδης, Νέιτ Ρένφρο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!