Η Λίβερπουλ θέλει να αφήσει πίσω της τη φετινή τραγική σεζόν και ο Γιούργκεν Κλοπ οργανώνει ήδη τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του.

Η Λίβερπουλ θέλει να αφήσει πίσω της τη φετινή τραγική σεζόν και ο Γιούργκεν Κλοπ οργανώνει ήδη τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του.

Σύμφωνα με το Football Insider, ο στόχος της Λίβερπουλ και μέσος της Γουλβς, Ματέους Νούνιες, θα κοστίζει πλέον 50 εκατομμύρια λίρες αν οι «κόκκινοι» θελήσουν να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Νούνιες είχε νωρίτερα ρήτρα αποδέσμευσης 44 εκατομμύρια, την οποία του αφαίρεσαν. Πλέον, η Γουλβς είναι διατεθειμένη να δεχτεί ένα πιο ρεαλιστικό ποσό για την απόκτησή του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πάντα ο ΜακΆλιστερ στο πλάνο της Λίβερπουλ

Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου και μέσος της Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον, Αλέξις Μακ Άλιστερ, από τα Χριστούγεννα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μερικών από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης.

Σύμφωνα με τον αθλητικό δημοσιογράφο Σέζαρ Λουίς Μέρλο, η Λίβερπουλ δείχνει «ιδιαίτερο ενδιαφέρον» για την απόκτησή του.

Η Μπράιτον φημολογείται ότι είναι διατεθειμένη να δεχτεί προσφορές της τάξης των 70 εκατ. λιρών για τον παίκτη αλλά η Λίβερπουλ αναμένεται να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!