Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχθηκε ότι η Λίβερπουλ είναι σε δύσκολη θέση ως προς τις ελπίδες πρόκρισης στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχθηκε ότι η Λίβερπουλ πρέπει να επικεντρωθεί στον στόχο της για να έχει ελπίδες πρόκρισης στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε επισφαλή θέση ενόψει των τελευταίων 10 αγωνιστικών της σεζόν, καθώς βρίσκεται στην όγδοη θέση της Premier League, επτά βαθμούς μακριά από την πρώτη τετράδα. Οι πιθανότητές της να φτάσει στο Champions League την επόμενη σεζόν κρέμονται από μια κλωστή και ο Γιούργκεν Κλοπ προειδοποίησε την ομάδα του για το πώς πρέπει να προσεγγίσει το τέλος της περιόδου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μιλώντας πριν από το ταξίδι της πρωτοπόρου Άρσεναλ στο Άνφιλντ την Κυριακή, ο Κλοπ είπε:

«Ειλικρινά, δεν με νοιάζει τι κάναμε στο παρελθόν. Δεν μπορεί να μας νοιάζει για την πρώτη εξάδα. Πρέπει να κερδίσουμε το ένα παιχνίδι και μετά άλλο ένα και μετά άλλο ένα. Πρέπει να βρούμε και πάλι την καλύτερη απόδοσή μας στο γήπεδο. Είναι κάπου κρυμμένη, πρέπει να την βγάλουμε προς τα έξω».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!