Ο point guard των Ντάλας Μάβερικς, Κάιρι Ίρβινγκ, μίλησε για το ποιους NBAers παρακολουθεί με μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

Ο point guard των Ντάλας Μάβερικς, Κάιρι Ίρβινγκ, μίλησε για το ποιους NBAers παρακολουθεί με μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

Και φυσικά, δεν αναφέρθηκε σε κάποιον της γενιάς του αλλά σε παλιότερες… δόξες. Μάλιστα, οι επιλογές του δεν προκάλεσαν κάποια έκπληξη αφού περιελάμβαναν ιερά τέρατα της λίγκας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Νομίζω πως η πιο απλή απάντηση είναι πως πρέπει να παρακολουθείς πάντα τους κορυφαίους. Ειδικά στον άσο, στη θέση 2 αλλά και 3. Ακόμη και στους σέντερ. Παρακολουθώ συχνά τον Χακίμ Ολάζουον, τον Μάικλ Τζόρνταν αλλά και τον Κόμπε Μπράιαντ», ανέφερε ο Κάιρι Ίρβινγκ και πρόσθεσε:

«Μελετώ τις ενέργειές τους, τις χαρακτηριστικές τους κινήσεις, δηλαδή, και τους συνδυασμούς τους. Ποτέ δεν ξέρεις τι πρέπει να επιστρατεύσεις όταν είσαι απέναντι σε έναν αμυντικό. Οπότε δουλεύω έτσι στο παιχνίδι μου και αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, επιστρέφω στο γυμναστήριο και δουλεύω από την αρχή».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!