Το συμβόλαιο του Λούκα Μιλιβόγεβιτς με την Κρίσταλ Πάλας ολοκληρώνεται και ο Σέρβος μοιάζει έτοιμος να επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα.

Κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση είναι ο Ερυθρός Αστέρας καθώς είναι κοντά σε συμφωνία με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 32χρονος αμυντικός χαφ δεν βρίσκεται στα πλάνα της Κρίσταλ Πάλας και ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να τον ντύσει ξανά στα κόκκινα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μάλιστα, οι Σέρβοι επιθυμούν να «χτίσουν» πάνω του με σκοπό να τα πάνε καλά στο Champions League.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.