Ο Κάρλος Κορμπεράν παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα MARCA όπου μίλησε για τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό αλλά και το μέλλον του στη Γουέστ Μπρομ.

Ο Κάρλος Κορμπεράν, μπορεί να έλυσε γρήγορα το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, ωστόσο τόνισε πως είναι περήφανος που πέρασε από τον ερυθρόλευκο πάγκο όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στην MARCA.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάρλος Κορμπεράν:

«Κάθε περιβάλλον είναι διαφορετικό. Είχα την ευκαιρία να προπονήσω τον Ολυμπιακό, μια ομάδα με μακρά ευρωπαϊκή παράδοση και με κάνει περήφανο ότι ήμουν μέρος της ευρωπαϊκής αυτής εμπειρίας».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Γουέστ Μπρομ:

«Απομένουν ακόμη οκτώ αγωνιστικές και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος. Σίγουρα πάντως καταφέραμε να αντιστρέψουμε την αρνητική δυναμική που είχαμε στην ομάδα. Αντιλήφθηκα εξ αρχής πως το ρόστερ ήταν πολύ καλύτερο από ό,τι έδειχνε η βαθμολογική μας θέση και ως προπονητής στόχος μου ήταν να πάρω το μέγιστο από τους ποδοσφαιριστές μου. Για μένα είναι προνόμιο να έχω την εμπιστοσύνη του κλαμπ και την πρόκληση να επαναφέρουμε την ομάδα στην Premier League, όπου αξίζει να βρίσκεται».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!