Η αδιάφορη Αρμάνι επικράτησε με 84-76 της Μπαρτσελόνα στο Μιλάνο και την έθεσε εκτός διεκδίκησης την πρωτιάς.

Η αδιάφορη Αρμάνι επικράτησε με 84-76 της Μπαρτσελόνα στο Μιλάνο, για την 33η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague, θέτοντας τους Καταλανούς εκτός διεκδίκησης την πρωτιάς και κάνοντας «δώρο» στον Ολυμπιακό μία από τις δύο θέσεις της κορυφής, καθώς δεν μπορεί να «πέσει» κάτω από τη δεύτερη θέση, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων και ισοβαθμιών στην τελευταία αγωνιστική.

Με την αποψινή νίκη η ομάδα του Έτορε Μεσίνα βελτίωσε το ρεκόρ της σε 15-18, ενώ αυτή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που πλέον μπορεί να κυνηγήσει μόνο τη δεύτερη θέση (με ήττα της Ρεάλ στο Τελ Αβίβ), υποχώρησε στο 22-11.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η άμυνα σε δεύτερη και τρίτη περίοδο, όταν περιόρισε τους Ισπανούς σε 15 και 12 πόντους, αντίστοιχα, όπως και η ευστοχία από τα 6,75 (11/22), χάρισαν στους Ιταλούς μία νίκη γοήτρου, καθώς ο στόχος της πρόκρισης στα πλέι οφ έχει χαθεί…

Κορυφαίος των νικητών ο Σαμπάζ Νέιπιερ με 18 πόντους, ενώ από την Μπαρτσελόνα που δεν κατάφερε να εξαργυρώσει την κυριαρχία της στα ριμπάουντ (41 έναντι 25) ξεχώρισε ο Κάιλ Κούριτς με 17.

Τα δεκάλεπτα: 18-21, 39-36, 58-48, 84-76

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!