Ο Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Τσέλσι με στόχο να της εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα χρονιά.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Τσέλσι με στόχο να της εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα χρονιά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φρανκ Λάμπαρντ:

«Για μένα δεν είναι μία μισοτελειωμένη δουλειά. Ακούγεται λίγο σαν ταινία του Χόλιγουντ. Θέλω απλά να δουλέψω και να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ. Ήταν μία εύκολη απόφαση. Αυτή είναι η ομάδα μου. Έχω πολλά συναισθήματα. Έρχομαι με την πίστη ότι μπορώ να βοηθήσω μέχρι το τέλος της σεζόν.

Θα δώσω τα πάντα για να προσφέρω στους οπαδούς αυτό που θέλουν. Ήρθα να δω την ομάδα δύο βδομάδες πριν. Μπορώ να φανταστώ πως φάνηκε αλλά δεν είχαν ξεκινήσει οι συζητήσεις ακόμα. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που δουλεύω με αυτούς τους ταλαντούχους παίκτες και να τους βοηθήσω.

Ο Μέισον υπήρξε ένας φανταστικός παίκτης για μένα στην Ντέρμπι και την Τσέλσι. Ξέρω ότι είχε λίγους ελαφριούς τραυματισμούς. Πρέπει να μιλήσω μαζί του και να ανακαλύψω σε τι επίπεδο είναι, αλλά ξέρω τι να πάρω από τον Μέισον. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης για την Τσέλσι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!