Euroleague: Μόνο αδιάφορη δεν έρχεται στο ΣΕΦ η Μπασκόνια για το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό στην τελευταία αγωνιστική της regular season.

Η Μπασκόνια έκανε το καθήκον της, συνέτριψε με 120-100 (φετινό ρεκόρ παραγωγικότητας οι 120 πόντοι) την ουραγό Βιλερμπάν και απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (13/4) θα παίξει για την όγδοη θέση της κανονικής περιόδου και την πρόκρισή της στα πλέι οφ της Euroleague.

Οι Βάσκοι ισοβαθμούν πλέον με τη Ζαλγκίρις Κάουνας στην όγδοη θέση με ρεκόρ 18-15, αλλά έχουν το πάνω χέρι στη μεταξύ τους ισοβαθμία, όπερ σημαίνει ότι αν θέλουν να δώσουν συνέχεια στο ευρωπαϊκό ταξίδι τους, το «διπλό» επί των Πειραιωτών στην 34η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου είναι μονόδρομος! Στον αντίποδα, οι Γάλλοι «βυθίστηκαν» στο 8-25.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με αυξημένη παραγωγικότητα, απόρροια των εξαιρετικών ποσοστών ευστοχίας, η Μπασκόνια δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στη Βιλερμπάν, η οποία από την τρίτη περίοδο έχασε την… επαφή και έμεινε παρατηρήτρια στην παράσταση των Βάσκων.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Ντάριους Τόμπσον με 23 πόντους, ενώ από τη Βιλερμπάν ξεχώρισε ο Νάντο ντε Κολό με 19.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!