Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός 87-79: Οι... αναμνήσεις από το Βελιγράδι και το περυσινό φάιναλ φορ της Euroleague ξαναγύρισαν απόψε (6/4) για τον Ολυμπιακό, που ηττήθηκε με 87-79 από τον Ερυθρό Αστέρα, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής

Οι… αναμνήσεις από το Βελιγράδι και το περυσινό φάιναλ φορ της Euroleague ξαναγύρισαν απόψε (6/4) για τον Ολυμπιακό, που ηττήθηκε με 87-79 από τον Ερυθρό Αστέρα, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής. Ο Ολυμπιακός γνώρισε τη δεύτερη ήττα του (23-10) από την ομάδα του Βελιγραδίου αυτή τη σεζόν, αφού είχε ηττηθεί και στον πρώτο γύρο, αλλά κυρίως απώλεσε την ευκαιρία να «κλειδώσει» και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Αυτό, βέβαια μπορεί να το πράξει στην τελευταία αγωνιστική, όταν υποδέχεται την Μπασκόνια (13/4, 21:00), στο ΣΕΦ.

Όλο το γήπεδο τραγουδούσε σε άπταιστα ελληνικά «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» για τον Ολυμπιακό, μετά το τέλος της αναμέτρησης, αφού οι φίλαθλοι των δύο συλλόγων είναι αδελφοποιημένοι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε και με +11, αλλά παρά τα 11/32 τρίποντα… υπέπεσε σε 19 λάθη. Ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος έχει αποκλειστεί, αγωνιζόταν χωρίς πίεση και είχε μοναδικό κίνητρο το γόητρο μιας νίκης επί της κορυφαίας ομάδας της κανονικής περιόδου ευστόχησε σε 10/24 τρίποντα!

Με 16 πόντους και 8 ριμπάουντ, ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού, ο Ουόκαπ είχε 15 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ, 13 πόντους πρόσθεσε ο Σλούκαςι και 10 ο Παπανικολάου.

Πρώτος σκόρερ του Ερυθρού Αστέρα (16-7) αναδείχτηκε ο Φακούντο Καμπάτσο, με 20 πόντους, ενώ μοίρασε και 8 ασίστ. «Δήμιος» του Ολυμπιακού, με ρεκόρ πόντων στη διοργάνωση, αφού πέτυχε 17 ήταν ο Αμερικανός φόργουορντ, Τζον Χόλαντ. Οι Βιλντόσα και Πετρούσεφ πέτυχαν από 10 πόντους για την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Τα highlights της αναμέτρησης

Οι συνθέσεις

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ντούσκο Ιβάνοβιτς): Χόλαντ 17 (3). Βιλντόσα 12 (3). Λαζάρεβιτς. Καμπάτσο 20 (2). Μίτροβιτς 10. Μάρτιν 4. Ντόμπριτς 7. Ίλιτς 2. Νέντοβιτς. Κούζμιτς 3. Πετρούσεφ 12 (2).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Ουόκαπ 15 (3). Κέιναν 6 (2). Λαρεντζάκης. Φαλ 6. Σλούκας 13 (2). Βεζένκοφ 16 (2). Παπανικολάου 10 (2), Μπόλομποϊ 1, Πίτερς, Μπλακ 2, ΜακΚίσικ 10.

Η βαθμολογία

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός 87-79. Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός 87-79.