Ο πρώην γκαρντ του ΝΒΑ Μπεν Γκόρντον συνελήφθη για ακόμα φορά με τις κατηγορίες της οπλοκατοχής και των απειλών.

Ο πρώην γκαρντ του ΝΒΑ Μπεν Γκόρντον συνελήφθη με τις κατηγορίες της οπλοκατοχής και των απειλών, αφού άρχισε να συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα σε ένα κατάστημα χυμών στο Κονέτικατ, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Λίγο πριν από τις 10 το πρωί της Τρίτης, αρκετοί τηλεφωνητές στο 911 ανέφεραν ότι «ένας άνδρας ενεργούσε επιθετικά και με περίεργο τρόπο» μέσα σε ένα κατάστημα χυμών στο Στάμφορντ, δήλωσε την Πέμπτη ο βοηθός αρχηγός της αστυνομίας της πόλης, Ρίτσαρντ Κόνκλιν.

Ο άνδρας, που ταυτοποιήθηκε ως ο Γκόρντον, συνέχισε να ενεργεί αλλοπρόσαλλα όταν έφτασαν οι αστυνομικοί και προσπάθησαν να τον πάρουν υπό κράτηση, είπε ο Κόνκλιν.

Οι αστυνομικοί τελικά υπέταξαν τον Γκόρντον και τον συνέλαβαν. Βρήκαν ένα μαχαίρι στην τσέπη του, ένα πιστόλι αναισθητοποίησης και σιδηροχροθιές στο σακίδιό του, είπε ο Κόνκλιν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Γκόρντον συνελήφθη με κατηγορίες συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς επικίνδυνου όπλου, της απειλής δεύτερου βαθμού και της σύγκρουσης με έναν αξιωματικό.

Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό κέντρο κράτησης και στη συνέχεια σε νοσοκομείο για αξιολόγηση ψυχικής υγείας, είπε ο Κόνκλιν. Ο Γκόρντον αφέθηκε ελεύθερος αργά την Τρίτη με εγγύηση 10.000 δολαρίων.

Τον Οκτώβριο, ο Γκόρντον κατηγορήθηκε ότι γρονθοκόπησε τον γιο του στο αεροδρόμιο LaGuardia της Νέας Υόρκης. Τον Νοέμβριο, κατηγορήθηκε για πλημμέλημα στο Σικάγο, επειδή φέρεται να γρονθοκόπησε έναν φύλακα των McDonald’s.

Ο Γκόρντον, ο οποίος έπαιζε στο κολέγιο του Κονέτικατ, επιλέχτηκε από τους Σικάγο Μπουλς το 2004 και έπαιξε 11 σεζόν στο ΝΒΑ με το Σικάγο, το Ντιτρόιτ, τη Σάρλοτ και το Ορλάντο, με πιο πρόσφατη τη σεζόν 2014-15 με τους Μάτζικ.

Η καλύτερη σεζόν του ήταν το 2006-07, όταν είχε μέσο όρο 21,4 πόντους και 3,6 ασίστ για τους Μπουλς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!