Η Σαουδική Αραβία στράφηκε στον Ζοζέ Μουρίνιο για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού και του δίνει 120 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια.

Την παραίτησή του από τον πάγκο της Σαουδικής Αραβίας υπέβαλλε ο Ερβέ Ρενάρ, μετά την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Βολιβία σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο «Prince Abdullah al-Faisal Stadium». Ζοζέ Μουρίνιο

Η ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας έκανε αποδεκτή την παραίτηση του 54χρονου Γάλλου τεχνικού και στράφηκε στον Ζοζέ Μουρίνιο για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας «Corriere Dello Sport», εκπρόσωποι της ομοσπονδίας έχουν καταθέσει πρόταση στον Πορτογάλο τεχνικό της Ρόμα, προσφέροντάς του 120 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια ώστε να αναλάβει την εθνική ομάδα της χώρας!

Ο Μουρίνιο δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι», για άλλον έναν χρόνο και δύσκολα θα φύγει από την Ρώμη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!