Η Φιορεντίνα δεν ήθελε να παραχωρήσει τον Ιανουάριο τον Σόφιαν Αμραμπατ αλλά το καλοκαίρι δύσκολα θα τον κρατήσει στο ρόστερ της.

Η Φιορεντίνα δεν ήθελε να παραχωρήσει τον Ιανουάριο τον Σόφιαν Αμραμπατ, μολονότι είχε στα χέρια της τρεις προτάσεις από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο Μαροκινός μέσος, εκ των πρωταγωνιστών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την εθνική ομάδα του είχε προτάσεις από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Μπαρτσελόνα, αλλά η διοίκηση της Φιορεντίνα απάντησε αρνητικά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τώρα, ωστόσο, φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να φύγει το καλοκαίρι και να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Αυτό, άλλωστε, επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του, Μοχάμεντ Σινούχ:

«Τον Ιανουάριο η διοίκηση απέρριψε όλες τις προτάσεις, αλλά του υποσχέθηκε πως το καλοκαίρι θα του δώσει τη δυνατότητα να παίξει σε μια κορυφαία ομάδα της Ευρώπης», τόνισε σχετικά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!