Euroleague και σενάρια πάνε... πακέτο - Τα εισιτήρια έχουν σχεδόν όλα κλείσει. Οι ακριβείς θέσεις, όμως, όχι.

Euroleague και σενάρια πάνε… πακέτο. Ειδικά όταν πλησιάζουμε στο τέλος της regular season και βρισκόμαστε προ των πυλών των playoffs. Τα εισιτήρια έχουν σχεδόν όλα κλείσει. Οι ακριβείς θέσεις, όμως, όχι. Και αυτό από μόνο του έχει το… ενδιαφέρον του. Και πολύ.

Την περασμένη Παρασκευή (31/3), ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό για 13η διαδοχική φορά σε όλες τις διοργανώσεις και για τέταρτη σερί φορά στη Euroleague, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής. Σε συνδυασμό με την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Παρτιζάν στο Βελιγράδι (104-90), η ομάδα του Πειραιά έμεινε μόνη ξανά στο «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα (με 23-9), δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου. Οι Πειραιώτες είχαν γίνει η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα πλέι οφ, αλλά και η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε με πλεονέκτημα έδρας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

H Μπαρτσελόνα θα τερματίσει στη 2η θέση, αν επικρατήσει της Αρμάνι στο Μιλάνο σε συνδυασμό με νίκη του Ολυμπιακού και ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης. Η τελευταία θα είναι 3η οριστικά, αν ηττηθεί από την Μπάγερν, η Μονακό ηττηθεί και η Μπαρτσελόνα νικήσει. Η Μονακό θα είναι 4η αν ηττηθεί από την Παρτιζάν ή ακόμη κι αν νικήσει αλλά παράλληλα νικήσουν και οι Ολυμπιακός, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Η “back to back” πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές, αγωνίζεται στον τουρκικό «εμφύλιο» απέναντι στη Φενερμπαχτσέ την Πέμπτη (6/4, 20:45). Με ήττα από τη Φενέρ (εκτός οι Ουίλμπεκιν και Μπούκερ), η Εφές μένει οριστικά εκτός πλέι οφ. Την ίδια ώρα, η Φενέρ εξασφαλίζει την πρόκριση στους «8», με δική της νίκη επί της Εφές και ήττα για μία εκ των Μπασκόνια και Ζαλγκίρις.

Αναφορικά στην 8η θέση, για την οποία έχει… λόγους να ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, η Μπασκόνια εξασφαλίζει από την 33η αγωνιστική την πρόκριση στα πλέι οφ με νίκη επί της Βιλερμπάν αν όμως ηττηθεί η Ζαλγκίρις. Την ίδια ώρα, η ομάδα της Λιθουανίας θα μείνει εκτός σε περίπτωση δικής της ήττας από τη Μακάμπι, σε συνδυασμό με νίκες για Μπασκόνια και Φενερμπαχτσέ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!