Μεξικό: Ο διαιτητής Φερνάντο Ερνάντες τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 12 αγωνιστικών, έπειτα από γονατιά στη βουβωνική χώρα ποδοσφαιριστή.

Ο Μεξικανός διαιτητής Φερνάντο Ερνάντες τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 12 αγωνιστικών, έπειτα από το χτύπημά του με το γόνατο στη βουβωνική χώρα ποδοσφαιριστή, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Αμέρικα εναντίον της Λεόν, όπως ανακοίνωσε ποδοσφαιρική ομοσπονδία στο Μεξικό την Τρίτη (4/4).

Κατά τη διάρκεια έντασης, ο Ερνάντες χτύπησε με «γονατιά» τον μέσο της Λεόν, Λούκας Ρομέρο, ο οποίος επίσης τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές, μετά τη συμπεριφορά του και την απαίτησή του να εξεταστεί στο VAR το γκολ της ισοφάρισης απ’ την πλευρά της Αμέρικα.

Ο Ρομέρο τόνισε μετά το ματς πως δεν θα ήθελε να τιμωρηθεί ο Ερνάντες, καθότι όλα «ήταν αποτέλεσμα μίας μεγάλης παρεξήγησης» συμπληρώνοντας πως το μόνο που ζητάει είναι σεβασμό μέσα στο γήπεδο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Για τους οπαδούς και το κοινό συνολικά, οφείλω μία συγνώμη. Το ίδιο και προς τον Λούκας Ρομέρο, για την αντίδρασή μου» τόνισε ο διαιτητής Ερνάντες σε δηλώσεις του συμπληρώνοντας πως «…δεν θα έκανα ποτέ επίθεσή εναντίον του ή εναντίον άλλου παίκτη. Καταλαβαίνω το λάθος μου και την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής».

Τα πειθαρχικά όργανα τιμώρησαν επίσης με δύο αγωνιστικές και τους δύο προπονητές Φερνάντο Ορτίθ και Νικολάς Λαρσαμόν, οι οποίοι είχαν έντονη διαμάχη μπροστά απ’ τους δύο πάγκους, σε ένα ματς ανάμεσα στην 3η και 4η ομάδα της μεξικανικής Λίγκας που ήταν για μέρες πρώτο θέμα στα αθλητικά ΜΜΕ της χώρας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!