Ο Εργκίν Αταμάν διέψευσε κατηγορηματικά πως συναντήθηκε με εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού.

Αρκετά δημοσιεύματα έκαναν λόγο πως ο Εργκίν Αταμάν συναντήθηκε με εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού προκειμένου να συζητήσουν μία ενδεχόμενη συνεργασία.

Λίγες ώρες μετά από τη δημοσίευση της σχετικής είδησης, ο ίδιος ο προπονητής της Αναντολού Εφές έσπευσε να διαψεύσει τα σενάρια, κάτι που έκανε νωρίτερα και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Εργκίν Αταμάμ με την Αναντολού Εφές ολοκληρώνεται στο φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν:

«Δεν έχω συναντήσει πρόσωπο με πρόσωπο κάποιον από τον Παναθηναϊκό. Αυτή την στιγμή, η μόνη σκέψη που κάνω αφορά στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε σε δύο μέρες και τις υπόλοιπες αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχουμε για την EuroLeague και τη Basketbol Super Lig».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.