Η Μπόκα Τζούνιορς ψάχνει για νέο προπονητή, μετά την απόλυση του Ούγκο Ιμπάρα και ο Σκολάρι είναι το φαβορί για τον πάγκο της.

Η Μπόκα Τζούνιορς ψάχνει για νέο προπονητή, μετά την απόλυση του Ούγκο Ιμπάρα. Η λαοφιλής ομάδα του Μπουένος Αϊρες έκανε κακό ξεκίνημα τη νέα σεζόν, καθώς βρίσκεται στην 14η θέση με 11 βαθμούς, έπειτα από οκτώ αγωνιστικές.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ ο Τάτα Μαρτίνο, που ήταν το μεγάλο φαβορί, καθώς αποτελούσε προσωπική επιλογή του αντιπροέδρου του συλλόγου, Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, απάντησε τελικά αρνητικά επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Αργεντινός τεχνικός, ο οποίος έφυγε από τον πάγκο του Μεξικό μετά το Μουντιάλ, απάντησε αρνητικά και ο Ρικέλμε ψάχνει για εναλλακτική λύση.

Σύμφωνα με ΜΜΕ του Μπουένος Αϊρες ο Ρικέλμε έχει στραφεί στη λύση του Λουίς Φελίπε Σκολάρι. Ο 74χρονος πρώην προπονητής της Βραζιλίας, που οδήγησε τη «σελεσάο» στην κατάκτηση του Μουντιάλ 2002, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την προπονητική μετά την αποχώρηση του από την Ατλέτικο Παρανένσε και η Μπόκα προσπαθεί να τον πείσει να επανέλθει στα γήπεδα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!