Ο Γκράχαμ Πότερ, έμεινε στον πάγκο της Τσέλσι για επτά μήνες και για 31 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις κόστισε 82 εκατ. ευρώ.

Ο Γκράχαμ Πότερ, έμεινε στον πάγκο της Τσέλσι για επτά μήνες και για 31 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Ο απολογισμός του Αγγλου προπονητή, είναι απογοητευτικός, καθώς υπό τις οδηγίες του, οι «μπλε» σημείωσαν 12 νίκες, γνώρισαν 11 ήττες και ανεδείχθησαν ισόπαλοι οκτώ φορές.

Πρόκειται για την χειρότερη συγκομιδή κατά μέσο όρο αγώνων, στην Ιστορία του αγγλικού συλλόγου, δεδομένου ότι ο Πότερ «έφερε» στην ομάδα, μόλις 1,27 βαθμούς ανά αγώνα.

Κι εάν αναλογισθεί κανείς τα χρήματα που δαπανήθηκαν για τον Πότερ, η περίπτωση του θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηρισθεί ως παταγώδης αποτυχία. Κατ’ αρχάς, οι διοικούντες την Τσέλσι, έδωσαν αποζημίωση 15 εκ. ευρώ στον Τόμας Τούχελ για να αποχωρήσει από την ομάδα και να «αδειάσει» η θέση του προπονητή.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ακολούθησαν τα 25 εκ. ευρώ στην Μπράϊτον για την «ελευθέρας» του Πότερ, αλλά κυρίως, τα 57 εκ. ευρώ που προβλέπονται ως αποζημίωση για την απόλυση του Αγγλου τεχνικού, ο οποίος είχε υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ωστόσο, οι «Times» και η «Mirror», αναφέρουν ότι η Τσέλσι, θα δώσει λιγότερα χρήματα στον Πότερ ως αποζημίωση, αλλά σε κάθε περίπτωση τα ποσά που δαπανήθηκαν για την πρόσληψη και τις υπηρεσίες του, είναι υπέρογκα.

Και όλα αυτά, χωρίς να υπολογίζονται τα χρήματα που θ’ απαιτηθούν για τον νέο προπονητή της Τσέλσι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!