Βαριά η τιμωρία για τον Μίτροβιτς με ποινή οκτώ αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο.

Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς τιμωρήθηκε με αυστηρή ποινή για την συμπεριφορά του απέναντι στον διαιτητή της αναμέτρησης, στα προημιτελικά του κυπέλλου ενάντια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συγκεκριμένα ο Σέρβος επιθετικός θα απουσιάσει από οκτώ παιχνίδια της ομάδας του ενώ θα πληρώσει και χρηματικό πρόστιμο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο λόγος ήταν ότι ο Μίτροβιτς έσπρωξε τον διαιτητή της αναμέτρησης Κρις Κάβανα μετά από μια φάση για χέρι εις βάρος του Γουίλιαν, αντικρύζοντας και οι δυο την κόκκινη κάρτα. Η ποινή χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες: θα χάσει τρία παιχνίδια λόγω της αποβολής, άλλα τρία για τον λόγο για τον οποίο αποβλήθηκε και ακόμα δύο για ακατάλληλη, υβριστική, προσβλητική και απειλητική συμπεριφορά και γλώσσα. Επίσης θα πληρώσει και 75.000 λίρες

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!