Η Fenway Sports Group μπορεί να είναι ανοικτή στην είσοδο νέων μετόχων στη Λίβερπουλ, αλλά ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει στην ιδιοκτησία της.

Η Fenway Sports Group (FSG) μπορεί να είναι ανοικτή στην είσοδο νέων μετόχων στη Λίβερπουλ, αλλά ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει στην ιδιοκτησία του φημισμένου συλλόγου της Premier League.

Η FSG -με έδρα την Αμερική-, η οποία κατέχει επίσης την ομάδα του Major League Baseball, Ρεντ Σοξ Βοστώνης, ολοκλήρωσε την εξαγορά της Λίβερπουλ από τους πρώην ιδιοκτήτες Τομ Χικς και Τζορτζ Ζιλέτ για 300 εκατ. λίρες το 2010.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ επιχειρηματικός όμιλος από το Κατάρ θέλει ν’ αγοράσει τις μετοχές των «κόκκινων».

Στη «μάχη» έχουν μπει και κεφάλαια από τη Σαουδική Αραβία, αλλά ο επικεφαλής της FSG, Τζον Χένρι, αποφάσισε να παραμείνει ως αφεντικό στο «Ανφιλντ», όπως σχετικά αναφέρουν αγγλικά ΜΜΕ, καθώς συζητά μόνο για επενδυτική βοήθεια και όχι για την πώληση του συλλόγου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!