Ο Σέρτζι Κανός τραυματίστηκε στο γόνατο στο ματς με τον Άρη και ξεκαθάρισε πως δύσκολα θα προλάβει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Σέρτζι Κανός τραυματίστηκε στο γόνατο στην κυριακάτικη (2/4) αναμέτρηση των πλέι-οφ της Super League, μεταξύ του Ολυμπιακού και του Αρη, και χθες γνωστοποιήθηκε ότι θα χρειαστεί να μείνει περίπου ένα μήνα εκτός δράσης, λόγω κάκωσης στον έσω πλάγιο σύνδεσμο.

Αν και η εκτίμηση αυτή του δίνει το περιθώριο να επιστρέψει προς το τέλος του πρωταθλήματος, ο ίδιος ο Ισπανός μεσοεπιθετικός εμφανίστηκε μάλλον απαισιόδοξος σε ό,τι αφορά την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους.

Σε ανάρτησή του στο instagram, ο Κανός υπόσχεται στον κόσμο των «ερυθρόλευκων» πως θα κάνει ό,τι μπορεί, αλλά προσθέτει ότι θα είναι πολύ δύσκολο να ξαναπαίξει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Αισθάνομαι όλη σας την αγάπη. Ο Ολυμπιακός μου επέτρεψε να είμαι ξανά ο εαυτός μου. Θα προσπαθήσω να επιστρέψω όσο το δυνατόν συντομότερα, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψω αυτή τη σεζόν» αναφέρει στην ανάρτησή του ο 26χρονος εξτρέμ και καταλήγει με ένα μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού:

«Χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι. Η ομάδα σας χρειάζεται».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κανός αποκτήθηκε ως δανεικός από την Μπρέντφορντ, στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Κατέγραψε οκτώ συμμετοχές με τους «ερυθρόλευκους», έχοντας τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!