Προσπάθεια να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων, έκανε ο Ιβάν Σαββίδης.

Προσπάθεια να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων, έκανε ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ μίλησε, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, στους «ασπρόμαυρους», εκφράζοντας για μια ακόμα φορά την πίστη στις δυνατότητές τους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Πρώτα απ’ όλα ξεχάστε τι έγινε την Κυριακή. Χάσαμε έναν αγώνα που δεν ήμασταν χειρότεροι, δεν υπάρχει όμως λόγος να σταθούμε εκεί. Μεγάλες είναι οι ομάδες που γυρίζουν τον διακόπτη», ανέφερε αρχικά ο Ιβάν Σαββίδης, με αφορμή την ήττα από την ΑΕΚ στην Τούμπα. Και προσέθεσε: «Είμαστε σε ένα σημείο, ωστόσο, που κάθε λάθος κοστίζει, γι’ αυτό θέλω να βλέπω σε εσάς την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά που είχατε ως σήμερα, ακόμη και στις δύσκολες στιγμές».

Κι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέληξε λέγοντας για το ματς με τον Ολυμπιακό (Τετάρτη 5/4, 21:00, «Γεώργιος Καραϊσκάκης»), για την 3η αγωνιστική των Play Off του πρωταθλήματος της Super League: «Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, αυτό είναι το πλεονέκτημά μας. Παίζουμε για εμάς, την αξιοπρέπειά μας, την τιμή τη δική μας και του ΠΑΟΚ. Κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός. Τέτοιος είναι και αύριο και δεν θα σας πω πολλά γι’ αυτό. Ξέρετε πως πρέπει να είστε. Σίγουροι, αποφασιστικοί, ο ένας δίπλα στον άλλον. Είμαι μαζί σας, παλεύω και αγωνιώ μαζί σας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!