Ο Γκράχαμ Πότερ αρνήθηκε τη πρόταση της Λέστερ καθώς δεν επιθυμεί να προπονήσει άλλη ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Γκράχαμ Πότερ αρνήθηκε τη πρόταση της Λέστερ καθώς δεν επιθυμεί να προπονήσει άλλη ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Όσο και να ήθελαν στην Λέστερ ήθελαν τον Άγγλο προπονητή για αντικαταστάτη του Μπρένταν Ρότζερς, εκείνος έχει πάρει την απόφασή του και δεν αλλάζει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Φυσικά όλα μετράνε για τον Γκράχαμ Πότερ. Ο τρόπος που έφυγε από την Τσέλσι, τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα αλλά και το γεγονός πως η Λέστερ παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία λειτουργεί ανασταλτικά.

Έτσι η Λέστερ θα πορευτεί με υπηρεσιακό προπονητή τον Άνταμ Σάντλερ στον πάγκο απέναντι στην Άστον Βίλα, σε μια αναμέτρηση που θα καθορίσει πολλά για την μάχη της παραμονής.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!