Η κεντρική επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΟ όρισε τον Γάλλο διαιτητή, Φρανσουά Λετεσιέ, για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, της Super League.

Η κεντρική επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΟ όρισε τον Γάλλο διαιτητή, Φρανσουά Λετεσιέ, να διευθύνει το μεθαυριανό ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

O 33χρονος διεθνής ρέφερι, από την elite κατηγορία της UEFA, δεν έχει σφυρίξει ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Σιρίλ Μουνιέ, Μεντί Ραϊμονί, 4ος ο Ευάγγελος Μανούχος και στο VAR ο Γάλλος, Πιέρ Γκελούστ με τον Πολυχρόνη Κωστάρα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο Aρης-Παναθηναϊκός ορίστηκε ο γνώριμος Ούγγρος Τάμας Μπόγκναρ από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Μπάλαζ Μπούζας, Πέτερ-Κόμπορ, 4ος ο Φωτιάς και στο VAR ο Μπάλας Μπέκερ με τον Νικολακάκη.

Το ματς Βόλος-ΑΕΚ θα διευθύνει ο Τάσος Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους Μεϊντάνα, Ψαρρή, 4ο τον Γκορτσίλα και στο VAR τους Κουμπαράκη, Θ. Μωυσιάδη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!