Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε Σέρτζι Κανός έδειξαν μεν «ζημιά», αλλά όχι τόσο «μεγάλη» όπως φοβόντουσαν αρχικά στον Ολυμπιακό.

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο Σέρτζι Κανός, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο στον κυριακάτικο (2/4) αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη (2-2) κι αποχώρησε απ’ τον αγωνιστικό χώρο με δάκρυα στα μάτια.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Ισπανός εξτρέμ έδειξαν μεν «ζημιά», αλλά όχι τόσο «μεγάλη» όπως φοβόντουσαν αρχικά στον Ολυμπιακό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η μαγνητική του Σέρτζι Κανός έδειξε κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, με την επάνοδό του να εκτιμάται σε περίπου ένα μήνα. Ως εκ τούτου θα χάσει δεδομένα τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ (5/4), τον Παναθηναϊκό (9/4), τη ρεβάνς της ημιτελικής σειράς με την ΑΕΚ (12/4) και τα παιχνίδια με την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική και με τον Άρη, για την 6η αγωνιστική των play off.

Σε ότι αφορά τώρα τον Ουσεϊνού Μπα, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε τη Δευτέρα (3/4) έδειξαν μία μυϊκή σύσπαση στους προσαγωγούς του αριστερού ισχίου και θα χάσει μόνο το ματς της Τετάρτης (5/4) με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!