Η... αλλόκοτη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Μάνταλο και τα όσα του είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης πριν το διπλό στην Τούμπα.

Αν πιστεύουν στα γούρια οι άνθρωποι της ΑΕΚ, τότε είναι υποχρεωμένοι να μείνουν πιστοί σε συγκεκριμένο… τελετουργικό πριν από κάθε ντέρμπι! Μελισσανίδης

Το Σάββατο πριν από την αναχώρηση της αποστολής για τη Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης στα Σπάτα.

Σε κάποια στιγμή οι παίκτες πήγαν στην τραπεζαρία και ο Μελισσανίδης φώναξε από μακριά στον Πέτρο Μάνταλο: «Πέτρο, το διπλό!».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο διεθνής μέσος έγνεψε καταφατικά, αλλά ο Μελισσανίδης… επέμεινε: «Εντολή!».

Τότε ο Μάνταλος χαιρέτησε στρατιωτικά και έφυγε για την τραπεζαρία!

Ένα 24ωρο αργότερα (2/4) ήταν αυτός που έβγαλε τη «μαγική» ασίστ στον Αραούχο, με τον Αργεντινό να πετυχαίνει ένα εξίσου υπέροχο γκολ και την ΑΕΚ να φεύγει από την Τούμπα νικήτρια 1-0 επί του ΠΑΟΚ. Συνεπώς, ο στρατιωτικός χαιρετισμός και η λέξη «εντολή» μάλλον θα πρέπει να συνοδέψουν την ΑΕΚ για τις επόμενες οκτώ αγωνιστικές, μέχρι την ολοκλήρωση των play off.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!