Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης τοποθετήθηκε σχετικά με την πιθανότητα ν΄ αγωνιστεί με τη φανέλα του Ιωνικού απέναντι στην Καρδίτσα

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης τοποθετήθηκε σχετικά με την πιθανότητα ν΄ αγωνιστεί με τη φανέλα του Ιωνικού απέναντι στην Καρδίτσα, το ερχόμενο Σάββατο (8/4), για την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League. Ο έμπειρος σέντερ ξεκαθάρισε πως δεν έχει πρόθεση να επιστρέψει στον Ιωνικό για το ματς στην Καρδίτσα, από το οποίο κρίνεται η παραμονή της ομάδας της Νίκαιας στα «μεγάλα σαλόνια».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έγραψε στην ανάρτησή του στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: «Η σεζόν τελείωσε πρόωρα δυστυχώς για εμένα και δεν υπάρχει όπως και δεν υπήρχε περίπτωση να γυρίσω τουλάχιστον γι’ αυτή τη σεζόν, που ολοκληρώνεται με το τελευταίο παιχνίδι με την Καρδίτσα, όπως ακούω ή βγάζουν κάποιοι. Καλή επιτυχία στην ομάδα μου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!