Ο Γκράχαμ Πότερ φέρεται να είναι ο πρώτος στόχος της διοίκησης της Λέστερ για τη θέση του προπονητή μετά την απόλυση του Μπρένταν Ρότζερς.

Ίσως να μην αργήσει να βρει τη νέα του δουλειά ο Γκράχαμ Πότερ. Μπορεί το πέρασμά του από την Τσέλσι να μην ήταν αυτό που περίμενε αλλά θα αναζητήσει νέες προκλήσεις. Μία από αυτή είναι και η περίπτωση της Λέστερ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη «Mirror», βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η διοίκηση των «αλεπούδων» τρέφει μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό προς το πρόσωπο του Πότερ και τη δουλειά που παρουσίασε τα προηγούμενα χρόνια στην Μπράιτον.

Εξάλλου αναζητά έναν προπονητή με εμπειρία στα γήπεδα της Αγγλίας και θεωρεί πως ο Γκράχαμ Πότερ είναι αυτό ακριβώς που ψάχνει.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!